Quantum Touch

Quantum Touch is een zachte maar effectieve methode voor (zelf)genezing met als uitgangspunt dat alles energie en dus trilling is.

Neem contact op

Quantum Touch

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” – Nikola Tesla

Quantum Touch is een zachte maar effectieve methode voor (zelf)genezing met als uitgangspunt dat alles energie en dus trilling is.
Een behandeling begint met het opmeten van de stand van de heupen, meestal is er sprake van een scheefstand. Dit wordt eerst gecorrigeerd door middel van een zachte aanraking. Daarna kijken we naar de stand van de schedelrand en corrigeren ook die indien nodig. Vervolgens kijken we naar wat er nodig is.

Na de behandeling voel je je fysiek en geestelijk heerlijk ontspannen, als we op specifieke klachten gewerkt hebben zul je ook daar meestal een duidelijke verbetering ervaren.

Een behandeling begint dus altijd met het “rechtzetten”, zodat er een basisbalans is.
De meeste mensen zijn wat scheef, de ene heup wat hoger dan de ander, het hoofd uit de loodlijn; door dit eerst te corrigeren, kan de energie weer goed doorstromen.

Als eerste wordt de scheefstand van de heupen gemeten. Met behulp van Quantum Touch wordt deze gecorrigeerd. Hetzelfde wordt gedaan bij de schedelrand. Nadat ook dit gecorrigeerd is, volgen we dat wat zich laat voelen in het lichaam. Of gaan we gericht aan de slag met klachten en symptomen. Wat eenmaal rechtgezet is, blijft recht, tenzij er sprake is van een terugkerende emotionele onbalans, dan kan het lichaam opnieuw uit balans raken.

Meer weten over Quantum Touch?

Neem vrijblijvend contact op.

Direct contact

Doordat het een principe van Quantum Touch is dat de client zelf de regie houdt, wordt er regelmatig gevraagd hoe het voelt, of andere plekken aandacht vragen etc. Het is de bedoeling dat de client volledig betrokken blijft bij het proces. Iedere genezing is uiteindelijk zelfgenezing.

Als er in je lichaam een blokkade is, wat zich kan uiten als een fysieke klacht, is de energietrilling op die plek laag.

Via de wetten van resonantie en afstemming wordt de trilling weer omhoog gebracht, zodat de energie rond het probleem weer kan gaan stromen.
Quantum Touch spoort het lichaam aan om terug te gaan naar de oorspronkelijke staat. Hierdoor ontstaat ontspanning in het gehele gebied en dat levert meestal meteen al vermindering van klachten op.

Quantum Touch is inzetbaar voor een breed scala van klachten: fysieke onbalans, zoals rug, nek en schouderklachten, scoliose, restless legs, ed. reageren doorgaans heel goed op een behandeling. Er zijn positieve ervaringen met infecties, chronische ziekte en ook auto-immuunziektes.
Maar ook bij emotionele en psychische condities werkt het, ook hier wordt de balans hersteld. Stress, onrust in het hoofd, malen, na een Quantum Touch behandeling voel je je een stuk rustiger. Ook zijn er goede resultaten met het verminderen van de effecten van chemo, bij een chemo-brein bijvoorbeeld lijkt tijdens de behandeling al de mist op te trekken en de focus terug te komen.

Wat past het best bij jou?

Ik help je graag om uit te zoeken of CO-3 voor jou de juiste oplossing is. Neem vrijblijvend telefonisch contact op.